Reset Your LifeTransform Your Life with Ease

Live of online


Voel je herboren! Een traject van persoonlijke kracht en transformatie.

Empowerment Essentials:

Stel je voor hoe het zou zijn om de regie over jouw eigen leven te voeren, om jezelf te herontdekken en te bloeien in een sfeer van overvloed en empowerment. Bij Empowerment Essenties combineer ik de krachten van coaching en healing in een gestructureerd programma van 10 sessies van elk 1 uur, ontworpen om jou te begeleiden naar groei en zelfrealisatie.

Geïnspireerd door leringen van Abraham Hicks en Neville Goddard, bied ik geen snelle oplossingen maar een levenslange benadering. Mijn aanpak richt zich op het "Alignen" van jouw hart en geest, het omarmen van overvloed en het bewust toepassen van de "Law of attraction” en de “Law of Assumption".

In dit traject investeer je niet alleen in jezelf, maar ook in jouw toekomst. Voor  777 euro ontvang je gedurende 2,5 maanden waardevolle coaching en healing, ondersteund door directe feedback en begeleiding. Via wekelijkse sessies, video's en WhatsApp-berichten creëren we een diepe verbinding, waarbij ik als een spirituele vriend jou ondersteun om jouw ware zelf te omarmen en tot bloei te laten komen.

Ontdek de kracht van jouw eigen geest en emoties terwijl we samen obstakels identificeren en overwinnen die jouw groei in de weg staan. Laat jouw beperkende overtuigingen los en omarm jezelf met een mindset van mogelijkheden en kansen. Transformeer niet alleen voor even, maar voor het leven.

Ben jij klaar om de reis naar jouw beste zelf te beginnen? Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe dit traject van 10 sessies jou kan helpen om jouw leven te transformeren en jouw ware kracht te vinden. Voel je herboren en straal ik in overvloed en empowerment!

Een healing kan live in de praktijk, via online video of op afstand.


Image

Ontdek de kracht van een traject van meerdere sessies:

1. Diepgaande verkenning en groei: Duik dieper in jouw patronen, overtuigingen en gedragingen om blijvende verandering en transformatie te realiseren.

2. Opbouw van vertrouwen en relatie: Ontwikkel een sterke band met jouw coach (je spirituele vriend) voor effectieve samenwerking en diepgaande zelfreflectie.

3. Continuïteit en consistentie: Werk consistent aan jouw doelen over een periode van tijd voor aanhoudende groei en reflectie.

4. Dieper begrip en integratie: Ontwikkel een dieper begrip van jezelf en integreer nieuwe inzichten en vaardigheden voor duurzame verandering.

5. Ondersteuning bij uitdagingen en terugval: Overwin obstakels met de continue steun van jouw coach, vergroot zo jouw kans op succes op lange termijn.

Ervaar de diepgaande en holistische benadering van persoonlijke groei en transformatie met mijn traject van meerdere sessies.


Hoe het werkt

Live & Online


Live in de praktijk of op afstand.

Zelf in te plannen wekelijks 1 op 1 sessies

klik op button om te boeken.


Image
Verschillende betalingsmogelijkheden beschikbaar

Voor vragen klik hieronder:

ImageImageImageImageImage

Ontladen en bekrachtigen.


Ontladen en bekrachtigen.

De wereld is op gebouwd uit vele lagen: energievelden en bewustzijnsvelden. Mensen, dieren, objecten of gebouwen hebben hun eigen trillingsgetal. Een eigen frequentie die ook nog eens is onderverdeeld in lagen.

In elke laag zit informatie. De binnenwereld resoneert met de buitenwereld. Maar ook andersom. De buitenwereld spiegelt wat er speelt in de mens. Verandert de mens dan verandert zijn of haar buitenwereld.

In deze lagen zitten verschillende elementen en factoren opgeslagen die het wezen vormen. Dit zijn conditionering, waar we ons meestal niet bewust van zijn. Die kunnen ontstaan zijn in dit leven, maar ook in vorige levens (parallelle levenservaringen). Maar ook genetica, bloedlijn, perceptie, overlevingsstrategieën, patronen, en visie of programmering zijn energievelden met een creërende kracht.

Daar kunnen ladingen in  vast zitten. Elk aspect heeft een lading zowel positief alsnegatief. Dat wordt vertaald in verhalen die de mensen leven.

Het is allemaal bedoeld om de ziel te doen groeien: de evolutie van de ziel.

Met energiewerk wordt er holistisch gekeken welke lagen ontladen, ontkracht, en verwijdert kunnen worden. Het opschonen van de energie. Naast het ontkrachten van het negative ladingen wordt er ook gekeken naar de positieve lagen, velden die juist bekrachtigd mogen worden.Image

"When you let go and trust the universe, miracles start to happen."

-Jeroen Smit