Meer over mij


Hi, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Jeroen Smit (1982) en van jongs af aan ben ik gefascineerd door de wereld om me heen. Ik merkte dat ik vaak anders tegen de wereld aankeek dan de mensen om me heen. 

Als gevoelsmens kon ik moeilijk onderscheid maken tussen wat mijn eigen gevoel was en wat van een ander was. Ik voelde alles! In andere woorden, ik identificeerde mij met de energie en/of gevoel van de ander.

“Aan de bak: leren onderscheiden wat je voelt" zei mijn Reiki leraar.

Door verschillende healing trajecten, diepe energetische, spirituele, mentale, psychische en fysieke processen en door veelal zware en belastende energieën getransformeerd en getransmuteerd te hebben kreeg ik  een helder onderscheidingsvermogen.

Image
“Door het leven aan te gaan ben ik een ervaringsdeskundige geworden.”
Jeroen Smit

Image
“It is your call to make your change”


Nadat ik verschillende cursussen had gevolgd zoals Reiki en Quantum Touch en heb ik jarenlang les gehad en stage gelopen bij een Sjamanistische Tibetaanse leermeester (Boudewijn Leliveld). Ondertussen ben ik zelf mensen gaan helpen met healing en coaching. Sinds 2007 geef ik 1 op 1 sessies, duo sessies en healing trajecten.

In een sessie gaan wij samen aan het werk met jouw pijnpunten/ blokkades. Je krijgt gereedschappen aangereikt zodat je dit in je dagelijks leven om kan buigen naar oplossingen en mogelijkheden. Zodat jij in je kracht kan komen en kan blijven staan.

Met een holistische blik en 15 jaar ervaring heb ik me gespecialiseerd in het lezen en transformeren van energievelden.

Mijn passie ligt bij de mensen en de bezieling ervan. Ik doe ik wat het leukste vind: mensen zoals jij die vastlopen in hun leven weer in harmonie en in verbinding met zichzelf te brengen.

"Alles is energie"

Je lichaam, Psyche en ziel: (Body, Mind en Soul) Het is belangrijk dat die drie goed stromen. Ze zijn met elkaar verbonden. Met een eigenzinnige methode en wat humor help ik jou naar een “next level”. Het open maken van jouw waarheid. Ik geef helderheid in wat jij te vertellen hebt vanuit je ziel.

Op verschillende niveaus kijk ik waar de belastingen, blokkades, obstakels of andere zaken zitten. In verbinding krijg jij inzicht in energetische, spirituele, mentale, psychische en fysieke aspecten van je uitdaging.

Ik ontlaad je systeem en breng ik je weer terug in harmonie, in verbinding met jezelf.

Ik doe dit door middel van energiewerk en proces transformator.

Je bent welkom in de praktijk in Dwingeloo of online. Ik hoor graag van je.