Healingkomt tot de kern.

Live of online


In een healing kijk ik op verschillende niveaus waar de belastingen, blokkades, obstakels of andere zaken zitten. In verbinding krijg jij inzicht in energetische, spirituele, mentale, psychische en fysieke aspecten van je uitdaging.

Het vrij maken van blokkades, inserties, perceptie en programmeringen en opschonen van  vreemde energiëen zal jou anders in je vel laten zitten. ook het In-tunen, openen bewustzijnsvelden en ontladen wanneer dat nodig is.

Een healing kan live in de praktijk, via online video of op afstand.


Hoe het werkt

Live & Online


Er zijn verschillende diensten te boeken zowel live in de praktijk of op afstand.

1 op 1 sessie, kort of wat langer of in abonnement vorm zijn beschikbaar.

Tot aan een masterclass om te leren met energie te werken behoren toe de mogelijkheden.

(relatie sessie's met een partner is mogelijk nog niet dienst op de website).

klik op button om te boeken.


Image

Ontladen en bekrachtigen.


Ontladen en bekrachtigen.

De wereld is op gebouwd uit vele lagen: energievelden en bewustzijnsvelden. Mensen, dieren, objecten of gebouwen hebben hun eigen trillingsgetal. Een eigen frequentie die ook nog eens is onderverdeeld in lagen.

In elke laag zit informatie. De binnenwereld resoneert met de buitenwereld. Maar ook andersom. De buitenwereld spiegelt wat er speelt in de mens. Verandert de mens dan verandert zijn of haar buitenwereld.

In deze lagen zitten verschillende elementen en factoren opgeslagen die het wezen vormen. Dit zijn conditionering, waar we ons meestal niet bewust van zijn. Die kunnen ontstaan zijn in dit leven, maar ook in vorige levens (parallelle levenservaringen). Maar ook genetica, bloedlijn, perceptie, overlevingsstrategieën, patronen, en visie of programmering zijn energievelden met een creërende kracht.

Daar kunnen ladingen in  vast zitten. Elk aspect heeft een lading zowel positief alsnegatief. Dat wordt vertaald in verhalen die de mensen leven.

Het is allemaal bedoeld om de ziel te doen groeien: de evolutie van de ziel.

Met energiewerk wordt er holistisch gekeken welke lagen ontladen, ontkracht, en verwijdert kunnen worden. Het opschonen van de energie. Naast het ontkrachten van het negative ladingen wordt er ook gekeken naar de positieve lagen, velden die juist bekrachtigd mogen worden.Image