Healing TrajectTransform Your Life with Ease

Live of online


Voel je herboren!

Hoe zou het zijn als jij je leven naar je eigen hand zou kunnen zetten? Welkom op jouw unieke reis naar persoonlijke kracht en transformatie. Bij mij ben jij aan het juiste adres om jouw leven te verrijken en te ontdekken wat echte overvloed en empowerment voor jou kunnen betekenen.

Mijn coaching- en healingprogramma biedt een gestructureerd traject van 10 sessies van elk 1 uur, speciaal ontworpen om jou te begeleiden op jouw pad naar groei en zelfrealisatie. Transformatie hoeft niet zwaar en moeilijk te zijn wanneer jij de juiste ondersteuning en begeleiding krijgt.

Ontdek de kracht van jouw eigen geest en emoties terwijl we samen werken aan het identificeren en overwinnen van belemmeringen die jouw groei in de weg staan. Leer technieken om jouw gedachten te sturen, jouw energie te kanaliseren en jouw doelen te bereiken.

"Abundance" en "empowerment" vormen de kern van jouw zijnstoestand. Vanuit deze staat van zijn wordt jouw wereld opgebouwd. Zoals binnen, zo buiten. De buitenwereld is een spiegel die reflecteert hoe jij je voelt en wat je denkt. In dit traject laat je beperkende overtuigingen los en omarm je een mindset van mogelijkheden en kansen. Je leert om vanuit gemak te leven.

Een gecombineerde aanpak van coaching en healing biedt een holistische benadering van persoonlijke groei. Jij en ik zullen samenwerken om jouw fysieke, mentale en spirituele welzijn te ondersteunen, zodat jij in staat bent om jouw volledige potentieel te bereiken.

Ben jij klaar om de reis naar jouw beste zelf te beginnen? Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe het traject van 10 sessies jou kan helpen om jouw leven te transformeren en jouw ware kracht te vinden. Het is tijd om te bloeien en te stralen!

Een healing kan live in de praktijk, via online video of op afstand.


Image

Ontdek de kracht van een traject van meerdere sessies:

1. Diepgaande verkenning en groei: Duik dieper in jouw patronen, overtuigingen en gedragingen om blijvende verandering en transformatie te realiseren.

2. Opbouw van vertrouwen en relatie: Ontwikkel een sterke band met jouw coach (je spirituele vriend) voor effectieve samenwerking en diepgaande zelfreflectie.

3. Continuïteit en consistentie: Werk consistent aan jouw doelen over een periode van tijd voor aanhoudende groei en reflectie.

4. Dieper begrip en integratie: Ontwikkel een dieper begrip van jezelf en integreer nieuwe inzichten en vaardigheden voor duurzame verandering.

5. Ondersteuning bij uitdagingen en terugval: Overwin obstakels met de continue steun van jouw coach, vergroot zo jouw kans op succes op lange termijn.

Ervaar de diepgaande en holistische benadering van persoonlijke groei en transformatie met mijn traject van meerdere sessies.


Hoe het werkt

Live & Online


Live in de praktijk of op afstand.

Zelf in te plannen wekelijks 1 op 1 sessies

klik op button om te boeken.


Image
Verschillende betalingsmogelijkheden beschikbaar

Voor vragen klik hieronder:

ImageImageImageImageImage

Ontladen en bekrachtigen.


Ontladen en bekrachtigen.

De wereld is op gebouwd uit vele lagen: energievelden en bewustzijnsvelden. Mensen, dieren, objecten of gebouwen hebben hun eigen trillingsgetal. Een eigen frequentie die ook nog eens is onderverdeeld in lagen.

In elke laag zit informatie. De binnenwereld resoneert met de buitenwereld. Maar ook andersom. De buitenwereld spiegelt wat er speelt in de mens. Verandert de mens dan verandert zijn of haar buitenwereld.

In deze lagen zitten verschillende elementen en factoren opgeslagen die het wezen vormen. Dit zijn conditionering, waar we ons meestal niet bewust van zijn. Die kunnen ontstaan zijn in dit leven, maar ook in vorige levens (parallelle levenservaringen). Maar ook genetica, bloedlijn, perceptie, overlevingsstrategieën, patronen, en visie of programmering zijn energievelden met een creërende kracht.

Daar kunnen ladingen in  vast zitten. Elk aspect heeft een lading zowel positief alsnegatief. Dat wordt vertaald in verhalen die de mensen leven.

Het is allemaal bedoeld om de ziel te doen groeien: de evolutie van de ziel.

Met energiewerk wordt er holistisch gekeken welke lagen ontladen, ontkracht, en verwijdert kunnen worden. Het opschonen van de energie. Naast het ontkrachten van het negative ladingen wordt er ook gekeken naar de positieve lagen, velden die juist bekrachtigd mogen worden.Image