Gevoelige Helden

Uniek voor zielen die nog niet lang op deze wereld rondlopen


Image
Image

🌟 Welkom bij het traject voor Gevoelige Helden. 🌟

Ondersteuning voor hooggevoelige kinderen en kinderen met paranormale gaven.

Welkom bij mijn unieke traject, speciaal ontwikkeld voor kinderen die hooggevoelig zijn of paranormale gaven bezitten. Ik begrijp dat deze kinderen vaak moeite hebben om zich staande te houden in onze drukke en soms overweldigende samenleving. Daarom bied ik gerichte ondersteuning om hen te helpen hun bijzondere kwaliteiten te omarmen en te versterken.


Hier is wat je kunt verwachten:

 • Persoonlijke Begeleiding: Individuele ondersteuning afgestemd op de specifieke behoeften van jouw kind of jong volwassenen. 18 tot 21 jaar kunnen individueel te volgen. Kinderen onder de 18 jaar eventueel met ouder.
 • Omgaan met Hooggevoeligheid en Paranormale Gaven: Praktische tools en technieken om hun gaven beter te begrijpen en te benutten.
 • Zelfvertrouwen en Eigenwaarde: Oefeningen en begeleiding om hun zelfvertrouwen te vergroten en trots te zijn op hun unieke kwaliteiten.
 • Unieke Kwaliteiten Ontwikkelen: ik help jouw kind om hun gaven te integreren in hun dagelijks leven en er positief gebruik van te maken. Het is geen beperking maar juist een zegen als je er goed mee om kunt gaan.
 • Ondersteuning in de praktijk op afspraak. 10 keer een moment van 1 uur . Daarnaast ondersteuning via Whatsapp/zoom voor kinderen en ouders.

  Image

  Voor vragen klik hieronder:

  ImageImageImageImageImage

  Een Uniek en Persoonsgebonden Traject

  Dit unieke traject is bijzonder in zijn aanpak en volledig persoonsgebonden, helemaal op maat gemaakt. Ik ben overtuigd dat elk kind anders is en daarom ontwikkelen we een plan dat specifiek is afgestemd op de individuele behoeften en talenten van jouw kind. Dit zorgt ervoor dat jouw kind de best mogelijke ondersteuning krijgt en zich optimaal kan ontwikkelen.  Boek hier je "Gevoelige Helden".


  Mijn Missie

  Mijn missie is om hooggevoelige kinderen en kinderen met paranormale gaven te laten inzien dat ze uniek en waardevol zijn. Ik leer ze hoe ze hun kwaliteiten kunnen gebruiken om een positieve bijdrage te leveren aan hun omgeving en hun eigen leven. Door hen te ondersteunen, creëren we een veilige ruimte waarin ze kunnen groeien en bloeien.

  Neem Contact Op

  Bent je geïnteresseerd in dit traject en wilt je meer weten over hoe ik jouw kind kan ondersteunen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw kind zich begrepen, ondersteund en vol zelfvertrouwen voelt.

  Laat je kind stralen met hun unieke gaven. Ik sta klaar om te helpen! Een kind wat lekker in zijn of haar vel zit, betekend een gelukkig kind.


   Image

   "Breaking with the old and unnecessary, getting deep and connected, open up and frequency high."

   - Jeroen Smit