Gevoelige Helden

Een Reis voor Jonge Zielen


Image
Image

๐ŸŒŸ Welkom bij de cursus Gevoelige Helden

Deze cursus die speciaal is ontworpen om Kinderen hun spirituele gaven, kwaliteiten en krachten te ontdekken, samen met hun Ouders"! ๐ŸŒŸ

Ben je op zoek naar een betekenisvolle manier om de spirituele reis van je kind en jou als ouder te ondersteunen? Onze cursus is speciaal ontworpen om kinderen te helpen bij het begrijpen en gebruiken van hun spirituele gaven, terwijl ouders leren hoe ze sensitieve kinderen kunnen begeleiden en begrijpen.


Hier is wat je kunt verwachten:

๐Ÿ”ฎ Module 1: Kennismaking met Spiritualiteit Ontdek samen met je kinderen de basisbegrippen van spiritualiteit in een kindvriendelijke omgeving.

๐ŸŒฟ Module 2: Ontdekking van Persoonlijke Gaven Leer hoe je de unieke spirituele gaven van je kinderen kunt herkennen en ondersteunen.

๐Ÿ’– Module 3: Begrip van Gevoeligheid Ontwikkel technieken om de emotionele gevoeligheid van je kinderen te begrijpen en te ondersteunen.

๐Ÿ‘ช Module 4: Communicatie en Begrip binnen het Gezin Versterk de band tussen jou, je kinderen en de spirituele wereld door open communicatie en begrip.

๐ŸŒŸ Module 5: Integratie en Toepassing in het Dagelijks Leven Leer hoe je spirituele principes kunt integreren in het dagelijks leven van jou en je gezin.

๐ŸŒฑ Module 6: Ondersteuning en Zelfzorg voor Ouders Ontvang zelfzorgpraktijken en leer hoe je als ouder kunt omgaan met de uitdagingen van de spirituele ontwikkeling van je kindere


  Image

  Voor vragen klik hieronder:

  ImageImageImageImageImage

  Boek hier je "Gevoelige Helden".

  Met regelmatige bijeenkomsten, feedbacksessies en aanbevelingen voor verdere groei, bieden wij een veilige en ondersteunende omgeving waarin jouw kinderen en jij als ouder kunnen gedijen en groeien.

  Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus en begin aan de prachtige reis van spirituele ontdekking en groei met je gezin! โœจ

  Deze cursus is geschikt voor : ย kinderen vanaf 6 tot 15 jaar en natuurlijk hun ouders


   Ben je op zoek naar een ouderlijke ondersteuning, kijk dan naar : "Ouders van gevoelig helden"

   klik dan op het kompas voor meer info.   Image

   "Breaking with the old and unnecessary, getting deep and connected, open up and frequency high."

   - Jeroen Smit