Trauma Verwerking

verwijder de impact


Image

Welkom bij Coach to Coach - de plek waar ik, als coach of therapeut, terecht kan wanneer ik zelf vastloop. Als een ervaren professional begrijp ik dat zelfs de besten soms behoefte hebben aan begeleiding en ondersteuning. Daarom ben ik er voor jou.

Wanneer je als coach of therapeut vastloopt, waar zoek je dan naar ondersteuning? Bij Coach to Coach creëer ik een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je kunt reflecteren, groeien en je persoonlijk kunt ontwikkelen. Als ervaren coach beschik ik over diepgaande kennis van de uitdagingen waarmee professionals in mijn vakgebied worden geconfronteerd. Ik begrijp de complexiteit van de menselijke geest en de invloed die dit kan hebben op jouw vermogen om anderen te helpen.

 


Mijn unieke aanpak combineert healing, coachingstechnieken en therapeutische benaderingen om jou te helpen bij het overwinnen van obstakels en het herontdekken van jouw passie en doel. Of je nu worstelt met burn-out, zelfvertrouwen, communicatie, balans tussen werk en privé, of andere professionele uitdagingen, ik bied de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt.

Wat onderscheidt Coach to Coach van andere dienstverleners? Als coach ben ik zelf ook een ervaren professional in het coachen en therapeutisch werken. Ik begrijp de complexiteit en eisen van jouw vakgebied, en ik heb zelf ook de nodige ervaring met de uitdagingen waar jij mee te maken hebt. Daarnaast bied ik een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak, waarbij ik rekening houd met jouw specifieke behoeften en doelen.


Image

Bij Coach to Coach geloof ik in groei en ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik streef ernaar om jou te ondersteunen bij het bereiken van je volledige potentieel, zodat jij weer met energie en passie anderen kunt begeleiden. Samen zullen we werken aan het creëren van een positieve verandering, zowel in jouw professionele praktijk als in jouw eigen leven.

Dus, als jij als coach of therapeut vastloopt, waar ga jij dan heen? Bij Coach to Coach vind je de steun, begeleiding en expertise die je nodig hebt om weer op koers te komen. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jou kan helpen bij het overwinnen van jouw uitdagingen en het realiseren van jouw persoonlijke en professionele doelen. Samen zullen we de weg naar succes bewandelen.


Voor vragen klik hieronder:

ImageImageImageImageImage

Boek hier je "Ondemand" sessie


Image

"Breaking with the old and unnecessary, getting deep and connected, open up and frequency high."

- Jeroen Smit