Access Bars ®

Image

Energy, Space & Consciousness

Wat is: Access Bars ®"?


Access Bars is een effectieve en gemakkelijke methode die je in staat stelt om meer ruimte te creëren in je hoofd, lichaam en leven en om bewuster te functioneren. Door deze dynamische techniek in te zetten, kun je jouw bewustwordingsproces op gang brengen en meer keuzes en mogelijkheden ontdekken. Als je geïnteresseerd bent, kun je "Bij de Smit" terecht voor een Acces Bars-behandeling.

De door Access Consciousness ontwikkelde methode, genaamd Access Bars.

Een sessie kan rust, ruimte en ontspanning bieden aan zowel je geest als lichaam, waardoor het mogelijk is om gedragspatronen en vastzittende emoties te veranderen  Een Bars-sessie kan helpen bij fysieke en mentale klachten zoals

  -Slaapproblemen
  -ADHD
  -Stress
  -Slaapproblemen
  -Lichamelijke klachten
  -Piekeren
  -Depressie
  -Pijn
  -Concentratieproblemen
  -Faalangst
  -Migraine
  -Onzekerheid
  -Vermoeidheid


  Zelfs kinderen kunnen profiteren van een Bars-sessie. Na een behandeling kunnen ze bijvoorbeeld rustiger zijn, beter slapen, beter luisteren en meer zelfvertrouwen hebben.

  En hun prestatie's gaan omhoog (Dus ook op School).

  Blijf lezen hieronder voor meer informatie.  Access Bar info folder

  Image
  Access BARS is een energetische behandeling via drukpunten op het hoofd, waarmee je het lichaam in staat stelt om vastzittende gevoelens, gedachten, ideeën, overtuigingen en gedragspatronen los te laten.

  Boek hier je Access Bars ® sessie


  • healing via drukpunten op het hoofd
  • Ontladen, opschonen van energie, overtuigingen, blokkades exc
  • Live in de praktijk
  • ca 1 uur voor
  • Voor kinderen max 30 min

  Image


  Access Bars ® voor kinderen


  Wat zou jij willen voor je kind?

  Access Bars is een fijne en snelle methode voor kinderen die je kunt inzetten voor:

  - Slaapproblemen, bedplassen, angsten, buik- en hoofdpijn, moeite met school
  - Meer rust in het hoofd en lichaam
  - Meer zelfvertrouwen
  - Woedeaanvallen
  - Gedragsproblemen
  - Ervaren van stress, perfectionisme
  - Trauma en verdriet
  - Beter luisteren en communiceren, beter concentreren
  - ADHD, ADD, HSP, Autisme, PDDNOS
  - Allergie of intoleranties
  - Kinderen die min of meer constant in de 'vechtmodus' staan
  - Faalangst, dyslexie, dyscalculie etc.

  Hoe zou het zijn als onze kinderen meer gemak, vreugde en glorie zouden ervaren in hun leven? Als zij met meer gemak, vreugde en overvloed hun talenten kunnen ontwikkelen en nieuwe talenten kunnen creëren? Als ze in hun eigen kracht komen te staan en leren weten dat ze weten!

  Access Bars werkt met 32 energiepunten (gebieden) op het hoofd die zich elke dag vullen met alles wat je kind meemaakt op school, thuis of in zijn omgeving. Door deze Bars aan te raken kan het hoofd zich ontladen van wat niet meer nodig is of nog van nut is.

  Soms is het emmertje van je kind zo vol en raakt hij overprikkelt, dan weet hij niet goed hoe hij dit kwijt moet. Dit geeft vaak heftig gedrag of een andere lichamelijke of mentale reactie.

  Je kind kan rust gaan ervaren doordat het hoofd de kans krijgt om overbodige gedachten en spanningen los te laten. Mijn vingers op het hoofd kun je je voorstellen als een soort bliksemafleiders. Ik raak het hoofd aan en voer (on)bewuste spanningen af wat heel prettig kan voelen. Daarnaast help ik door middel van de energie waarmee ik werk dat het kind lekkerder in zijn vel komt, waardoor er nog meer ruimte komt voor plezier en fun!

  Access Bars is een mooie manier om een (bijna) overlopende emmer te legen. Om los te laten wat geen functie of nut meer heeft. Opgeruimd staat netjes.

  Nadat hun Bars zijn gelopen, zijn veel kinderen gelukkiger, voelen zich beter en doen het veel beter op school en thuis. Gebeurtenissen die eerst moeilijk waren, verliezen meestal hun lading en zijn veel gemakkelijker te handelen. En dit resultaat kan zeker 3 tot 4 weken aanhouden. Vaak vragen kinderen en tieners vanzelf weer om een nieuwe behandeling als ze voelen dat ze het nodig hebben.


  Image
  Image

  "Breaking with the old and unnecessary, getting deep and connected, open up and frequency high."

  - Jeroen Smit